Αγαπημένα βιβλία για ένα θέμα απολιθωμάτων

0

Ένα θέμα απολιθωμάτων είναι και προσαρμόσιμο και διασκεδαστικό για πολλές ηλικίες. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου βιβλία για ένα απολιθωμένο θέμα … πολλά πεζά και μερικά απλά διασκεδαστικά!

Αγαπημένα βιβλία για ένα θέμα απολιθωμάτων

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Απλώς επιλέξτε βιβλία με βάση την ηλικία του παιδιού σας και το τι πιστεύετε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Σας συνιστώ να ελέγξετε τη λειτουργία “Look Inside the Book” στο Amazon και να διαβάσετε κριτικές εκεί. Ένα άλλο μέρος για να μάθετε για ένα βιβλίο είναι YouTube. Μπορείτε συνήθως να δείτε ολόκληρο το βιβλίο εκεί. Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, φροντίστε να το ελέγξετε Βιβλιοθήκη για εξαιρετικές τιμές και δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Τα φιλικά προς το Montessori βιβλία χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικονογραφήσεις. Δεν έχουν ζώα που μιλάνε ή πολλή φαντασία. Αλλά πολλά βιβλία που έχουν φαντασία και ζώα που μιλάνε είναι υπέροχα βιβλία και μου αρέσει να τα μοιράζομαι με παιδιά που κατανοούν τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Συνήθως έχω την πλειονότητα των βιβλίων που είναι φιλικά προς τον Μοντεσσόρι για ένα θέμα, αλλά συμπεριλαμβάνω μια ποικιλία βιβλίων που μπορεί να μην είναι βιβλία σε στυλ Μοντεσσόρι αλλά είναι απλά πολύ διασκεδαστικά ή είναι κλασικά βιβλία που θεωρώ σημαντικό μέρος του πολιτιστικού γραμματισμού. Για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας, περίπου τα ¾ των βιβλίων που χρησιμοποιώ είναι συνήθως φιλικά προς το Μοντεσσόρι.

Αγαπημένα βιβλία για ένα θέμα απολιθωμάτων

Εδώ παρουσιάζω βιβλία που αφορούν απολιθώματα όλων των ειδών μαζί με μια ποικιλία βιβλίων για δεινόσαυρους, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμοσμένου βιβλίου με παραμύθια για δεινόσαυρους και ενός βιβλίου για δεινόσαυρους παιχνιδιών!

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό καρούλι Instagram με τα απολιθωμένα βιβλία μας.

Βιβλία απολιθωμάτων (ή βιβλία γενικής αναφοράς με καλές πληροφορίες για τα απολιθώματα) Χρησιμοποιούμε:

Επάνω ράφι προβολής προς τα εμπρός:

2ο ράφι:

3ο ράφι:

4ο ράφι:

Κάτω ράφι

My Book of Rocks and Minerals: Things to Find, Collection, and Treasure δεν αφορά μόνο τα απολιθώματα, αλλά έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα απολιθώματα. Το είχα ανοιχτό στο καβαλέτο στο κύριο απολιθωμένο ράφι μας.

Θα βρείτε επίσης ορισμένες πληροφορίες για τα απολιθώματα στο:

Μπορείτε επίσης να δείτε πολλά απολιθωμένα βιβλία όπως δημοσιεύονται εδώ.

Γενικοί πόροι απολιθωμάτων και δεινοσαύρων

Βιβλία απολιθωμάτων για παιδιά

Δωρεάν εκτυπώσιμα απολιθώματα και δραστηριότητες απολιθωμάτων εμπνευσμένων από το Μοντεσσόρι

Δωρεάν εκτυπώσιμα απολιθώματα και δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Δωρεάν εκτυπώσιμα απολιθώματα και αποτύπωμα Do-a-Dot (Άμεση λήψη Phonics εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

Δωρεάν λωρίδες κοπής Παλαιοντολογίας (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

Βιβλία Δεινοσαύρων για παιδιά

Δραστηριότητες ανακάλυψης δεινοσαύρων από το Montessori By Mom

Deb - Υπογραφή

Μάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Ίνσταγκραμ, Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και YouTube. Όσο είστε εδώ, ελέγξτε το Κατάστημα Living Montessori Now.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply