Αειφορία σε Δράση! – Κυρία πεζοπορίας

2
Αειφορία σε Δράση! – Κυρία πεζοπορίας
Πεζοπορία Μωρό που αγαπά ένα τοπικό δέντρο

Όλοι έχουμε ακούσει τη λέξη «αειφορία» επ’ άπειρον. Εξ ορισμού, αειφορία σημαίνει «την ικανότητα της βιόσφαιρας και του ανθρώπινου πολιτισμού να συνυπάρχουν». Με απλά λόγια, σημαίνει να μειώσετε τη ζήτηση σας σε φυσικούς πόρους για να προστατεύσετε τον όμορφο πλανήτη στον οποίο ζούμε. Αυτό είναι ένα μεγάλο έργο και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε. Αλλά πως? Αν και δεν δηλώνω ότι έχω την τέλεια απάντηση, μπορώ να μοιραστώ μερικές συμβουλές για μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια Hiking Lady εργάζεται για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Αειφορία στο σπίτι

 • Κηπουρική. Στο σπίτι της Hiking Lady, κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε κηπουρική και να μοιραζόμαστε τις «σοδειές» μας με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες. Έχουμε μια λεμονιά, μια πορτοκαλιά, δεντρολίβανο και εποχιακά λαχανικά που φυτρώνουν σε γλάστρες. Ενώ εξακολουθούμε να αγοράζουμε τα περισσότερα από τα παντοπωλεία μας, είναι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και βοηθά να διδάξουμε στα παιδιά μας τη βιώσιμη ζωή.
 • The Hiking Lady Family Lemon Tree
  The Hiking Lady Family Lemon Tree
 • Φωτισμός με LED. Όλα τα φώτα μέσα και έξω από το σπίτι μας είναι LED. Όχι μόνο εξοικονομούμε ρεύμα, αλλά κάθε μήνα οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού μας είναι αρκετά χαμηλοί! Επιπλέον, οι λαμπτήρες διαρκούν για χρόνια, επομένως δεν μπλοκάρουμε χώρο υγειονομικής ταφής με χρησιμοποιημένους λαμπτήρες σε τακτική βάση.
 • Αντίο πλαστικό. Όχι πλαστικά καλαμάκια στο σπίτι μας! Τα παιδιά έχουν καλαμάκια από ανοξείδωτο χάλυβα που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στο σπίτι και εν κινήσει. (Κιτ United by Blue – συνοδεύεται από βούρτσα καθαρισμού!)
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια από ανοξείδωτο χάλυβα για τα παιδιά
  Επαναχρησιμοποιήσιμα καλαμάκια από ανοξείδωτο χάλυβα για τα παιδιά
 • Ανακυκλωνω! Αυτό είναι αυτονόητο. Όλοι πρέπει να το κάνουν και να συνεχίσουν να το κάνουν!

Αγορές βιώσιμες

 • Μινιμαλισμός. Είναι αρκετά απλό. Όσο λιγότερα αγοράζετε, τόσο λιγότερα απορρίμματα συσκευασίας, τόσο λιγότερα πρέπει να απορρίπτετε όταν το προϊόν τελειώσει η ωφέλιμη ζωή του και τόσο περισσότερο χρόνο και χρήματα εξοικονομείτε (έτσι θα μπορείτε να πηγαίνετε πιο συχνά στα μονοπάτια! ).
 • Όταν ψωνίζουμε, ψωνίστε έξυπνα! Αγοράζουμε τα περισσότερα από τα ενδύματα μας και όλα τα είδη πεζοπορίας και σακίδιο REI Co-op. Τους λατρεύω δέσμευση για βιωσιμότητακαι έχουν τόσο μεγάλη γκάμα από Προϊόντα με πιστοποίηση Bluesign. (Bluesign σημαίνει ότι η εταιρεία που κατασκεύασε το προϊόν έλαβε επίπονα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προϊόν είναι φιλικά προς το περιβάλλον).

 • Βιωσιμότητα εν κινήσει

  • Τα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού πάνε παντού! Με δύο παιδιά στη ρυμούλκηση, μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ζεις βιώσιμα. Ένα εύκολο βήμα είναι να αγοράσετε ένα ανθεκτικό, ανοξείδωτο μπουκάλι νερού για κάθε μέλος της οικογένειας. Αυτό κάναμε και ήταν μια εξαιρετική επένδυση. Η προτίμησή μας είναι οι Μπουκάλια HydroFlask, δεδομένου ότι έχουν καλαμάκια (ιδανικά για τα παιδιά) και λαστιχένια προστατευτικά (αποφεύγουν όλα αυτά τα βαθουλώματα όταν πέφτουν), ενώ διατηρούν τα ποτά παγωμένα για ώρες. Όπως είναι αναμενόμενο από τα φιλικά προς τη γη και τα φιλικά προς τον άνθρωπο προϊόντα Hydro Flask, αυτά τα μπουκάλια είναι χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Αν δεν έφταναν όλα αυτά, το Hydro Flask έχει ισόβια εγγύηση!
  • Έχουμε πάντα τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού μας
   Έχουμε πάντα τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού μας
   Το μονωμένο μου μπουκάλι νερού Hydroflask επαναχρησιμοποιούμενο
   Το μονωμένο μου μπουκάλι νερού Hydroflask επαναχρησιμοποιούμενο
  • Προγραμματίστε δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, την εξερεύνηση της γειτονιάς σας με την οικογένεια. Δεν χρειάζεται να πηδάτε πάντα στο αυτοκίνητό σας για να έχετε μια περιπέτεια. Πολλές μέρες κάνουμε τις περιπέτειές μας τοπικά… κυριολεκτικά φοράμε τα παπούτσια ή τις μπότες μας και βγαίνουμε από την πόρτα. Όχι μόνο ασκείσαι περισσότερο με αυτόν τον τρόπο, αλλά καις και λιγότερα καύσιμα.

  Πώς ζείτε βιώσιμα; Παρακαλώ μοιραστείτε τις συμβουλές σας!

  Χαρούμενα μονοπάτια!

  Γνωστοποίηση: Η Hiking Lady λαμβάνει περιστασιακά προϊόντα ή υπηρεσίες από εταιρείες δωρεάν ή με κόστος για λόγους αναθεώρησης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να λάβει ένα μικρό ποσοστό πωλήσεων εάν αγοραστεί ένα προϊόν. Όπως πάντα, οι εταιρείες των οποίων τα προϊόντα υπόκεινται σε έλεγχο ΔΕΝ επιτρέπεται να ασκούν δημιουργικό ή συντακτικό έλεγχο στο περιεχόμενο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply