Δραστηριότητα της εβδομάδας – Montessori Education Week Μάθημα Ειρήνης

0
Δραστηριότητα της εβδομάδας – Montessori Education Week Μάθημα Ειρήνης

Είναι Montessori Education Week! Η Montessori Education Week προωθεί το σεβασμό προς τα παιδιά και την ευαισθητοποίηση για τη μέθοδο Montessori.

Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μοντεσσόρι Δωρεάν Μάθημα Ειρήνης

Ευκαιρίες Μοντεσσόρι έχει περισσότερες πληροφορίες και συνδέσμους για την Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μοντεσσόρι.

Μοντεσσόρι Δραστηριότητες Αγωγής Ειρήνης

Μάθημα Ειρήνης Montessori (Εικόνα από Montessori Opportunities)

Montessori Peace Lesson (Εικόνα από Montessori Opportunities)

Η εικόνα είναι από το μέρος 2 ενός Montessori Opportunities δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης για την ειρήνη προσφέρεται ως μέρος της Εβδομάδας Εκπαίδευσης Μοντεσσόρι. Η δραστηριότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά προσχολικής ηλικίας έως ενήλικες. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για τις πλήρεις οδηγίες για την παρουσίαση του μαθήματος εκπαίδευσης για την ειρήνη.

Θα δείτε ότι το μάθημα προτείνει να ξεκινήσετε ακούγοντας ειρηνική μουσική. Ίσως θέλετε να ακούσετε μουσική από το δικό μου δωρεάν χαλαρωτική μουσική ανάρτηση στο blog μου Bits of Positivity. Ή μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι για την ειρήνη, όπως το “Light a Candle for Peace” από την ανάρτησή μου για τα δωρεάν τραγούδια για την ειρήνη.

Δραστηριότητες της Εβδομάδας Εκπαίδευσης Μοντεσσόρι και Περίπατος Ειρήνης

Η εκπαίδευση για την ειρήνη είναι τόσο σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης Μοντεσσόρι που αποτελεί κοινό επίκεντρο κατά τη διάρκεια της Μοντεσσοριανής Εκπαιδευτικής Εβδομάδας. Ορισμένα σχολεία Μοντεσσόρι έχουν μια τελετή ειρήνης, ένα πάπλωμα ειρήνης ή ένα “Περπάτημα για την Ειρήνη”.

Springstone Montessori School διδάσκει για την εκπαίδευση Μοντεσσόρι στις τάξεις τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εκπαίδευσης Μοντεσσόρι. Τα παιδιά συζητούν επίσης τι αγαπούν στην τάξη τους και μιλούν για το αγαπημένο τους υλικό Montessori. Έχουν επίσης έναν ετήσιο περίπατο ειρήνης.

Κάποια σχολή Μοντεσσόρι παρατηρούν α Μοντεσσοριανή Στιγμή Ειρήνης σήμερα (γενικά παρατηρείται το μεσημέρι όπου κι αν βρίσκεστε). Φυσικά, θα μπορούσατε να το παρατηρήσετε οποιαδήποτε μέρα αυτής της εβδομάδας.

Ακολουθεί μια ιδέα για μια Montessori Moment of Peace από μια ανάρτηση ιστολογίου που δεν είναι πλέον διαθέσιμη:

Μοντεσσοριανή Στιγμή Ειρήνης

Τηρήστε ένα λεπτό σιγή για να σεβαστείτε όσους εργάζονται για να φέρουν την ειρήνη στον κόσμο μας.

Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα Τραπέζι ειρήνης Montessori, ράφι ή δίσκος στο σπίτι ή στην τάξη σας προς τιμήν της Montessori Education Week. Τα τραπέζια ειρήνης και άλλες δραστηριότητες ειρήνης χρησιμοποιούνται σε πολλά σχολεία και σχολεία της Μοντεσσόρι.

Δραστηριότητες εκπαίδευσης για την ειρήνη εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Θα βρείτε πολλές ιδέες και πόρους για δραστηριότητες για την ειρήνη στη Μοντεσσόρι στη συγκεντρωτική μου ανάρτηση σχετικά με τις δραστηριότητες εκπαίδευσης για την ειρήνη εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Δωρεάν εκτυπώσιμα για την Ειρήνη και ειρηνευτικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Θα βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες και πόρους για την ειρήνη στα δωρεάν εκτυπώσιμα για ειρήνη και στην ανάρτηση για τις δραστηριότητες ειρήνης εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι.

Να έχετε μια υπέροχη – και ειρηνική – Μοντεσσοριανή Εκπαιδευτική Εβδομάδα!

Deb - Υπογραφή
Montessori στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε το eBook Grace and CourtesyΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

Leave a Reply