Δωρεάν τραγούδια φιδιών και εκπαιδευτικά βίντεο

0
Δωρεάν τραγούδια φιδιών και εκπαιδευτικά βίντεο

Τα φίδια είναι ένα θέμα υψηλού ενδιαφέροντος για τα παιδιά. Σήμερα, έχω πολλά δωρεάν τραγούδια φιδιών και εκπαιδευτικά βίντεο για διάφορες ηλικίες!

Δωρεάν τραγούδια και εκπαιδευτικά βίντεο για φίδια

Αυτή η ανάρτηση είναι μέρος της σειράς μου με δωρεάν τραγούδια και ρίμες για τον κύκλο!

Εκπαιδευτικά βίντεο με φίδια

Εάν θέλετε να μοιραστείτε περισσότερες πληροφορίες με τα παιδιά σχετικά με τα φίδια, ακολουθούν μερικά χρήσιμα βίντεο YouTube για διάφορες ηλικίες (ξεκινώντας με βίντεο για μικρότερα παιδιά):

Τραγούδια φιδιών

Το Silly Snake feat. Parry Gripp (Μουσικό βίντεο) 🐍 | Nat Geo Kids

Snake Rhymes, Snake Animal Rhymes Βίντεο για παιδιά | ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Sidney the Snake – Animal Friends (όχι μόνο φίδια) Movement Song for Kids 0-6|kindyRock

Jungle Boogie Dance (γορίλας, φίδι και κροκόδειλος) | Pinkfong Songs for Children


Shake Baby Snake (φίδι, πάντα, μαϊμού, κουνέλι) | D Billions Kids Songs

19,2 εκατομμύρια συνδρομητές
Strechy the Word Snake | Φωνικά Τραγούδι για παιδιά | Τμηματοποίηση και ανάμειξη λέξεων | Τζακ Χάρτμαν

Τραγούδι Green Anaconda | ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΣΧΗ ΛΕΞΕΩΝ

Μουσικό βίντεο Baby Snake | Elliott Park Music

Tom T. Hall – Sneaky Snake | kbdesign

Περισσότεροι πόροι Snake

Συνεργάτης Amazon:

Δωρεάν εκτυπώσιμα φίδια και δραστηριότητες φιδιών εμπνευσμένες από το Μοντεσσόρι

Δωρεάν εκτυπώσιμα φίδια και δραστηριότητες με φίδια εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Μαθηματικές δραστηριότητες Playdough εμπνευσμένες από Montessori για το καλοκαίρι {Free Printables, Including Snake Math Mats}

Δραστηριότητες μαθηματικών Playdough για το καλοκαίρι, εμπνευσμένες από το Montessori {Δωρεάν εκτυπώσιμα, συμπεριλαμβανομένων μαθηματικών χαλάκια φιδιών}

Περισσότεροι πόροι για ερπετά

Πακέτο φιδιών εμπνευσμένο από Montessori

Πακέτο φιδιών εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι για κάρτες και μετρητές DIY, Αντιστοίχιση αριθμών ή γραμμάτων, Καλάθι αριθμών ή γραμμάτων, Εργασίες με ράβδους με χάντρες, μαθηματικές πράξεις, Δίσκος γραφής με αλάτι/άμμο αριθμών ή γραμμάτων, ιχνηλάτηση γραμμάτων, κινούμενο αλφάβητο DIY και δημιουργική γραφή (δωρεάν συνδρομητής, έτσι απλά εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου για να λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης – ή ελέγξτε τα εισερχόμενά σας εάν είστε ήδη συνδρομητής).

Πακέτο κροκοδείλων εμπνευσμένο από Μοντεσσόρι

Πακέτο κροκοδειλίου εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι για κάρτες και μετρητές DIY, Αντιστοίχιση αριθμών ή γραμμάτων, Καλάθι αριθμών ή γραμμάτων, Εργασία με ράβδους με χάντρες, Μαθηματικές πράξεις, Δίσκος γραφής με αλάτι/άμμο αριθμών ή γραμμάτων, ιχνηλάτηση γραμμάτων, κινούμενο αλφάβητο DIY και δημιουργική γραφή (δωρεάν συνδρομητής, έτσι απλά εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου για να λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης – ή ελέγξτε τα εισερχόμενά σας εάν είστε ήδη συνδρομητής).

Πακέτο Αλιγάτορα Εμπνευσμένο από Μοντεσσόρι

Πακέτο αλιγάτορα εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι για κάρτες και μετρητές DIY, Αντιστοίχιση αριθμών ή γραμμάτων, Καλάθι αριθμών ή γραμμάτων, Εργασία με ράβδους με χάντρες, Μαθηματικές πράξεις, μεγαλύτερο από/λιγότερο από την εργασία, δίσκος γραφής αλατιού/άμμου αριθμών ή γραμμάτων, ιχνηλάτηση γραμμάτων, DIY Movable Alphabet και Creative Writing (δωρεάν συνδρομητής, οπότε απλώς εγγραφείτε στο email μου για να λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης – ή ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης, εάν είστε ήδη συνδρομητής)

Πακέτο χελώνας εμπνευσμένο από το Μοντεσσόρι

Πακέτο χελώνας εμπνευσμένο από το Montessori για κάρτες και μετρητές DIY, Αντιστοίχιση αριθμών ή γραμμάτων, Καλάθι αριθμών ή γραμμάτων, Εργασίες με ράβδους με χάντρες, μαθηματικές πράξεις, Δίσκος γραφής με αλάτι/άμμο αριθμών ή γραμμάτων, ιχνηλάτηση γραμμάτων, κινούμενο αλφάβητο DIY και δημιουργική γραφή (δωρεάν συνδρομητής, έτσι απλά εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου για να λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης – ή ελέγξτε τα εισερχόμενά σας εάν είστε ήδη συνδρομητής).

Δωρεάν εκτυπώσιμα κροκοδειλικά και κροκοδειλικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από Μοντεσσόρι

Δωρεάν εκτυπώσιμα κροκοδείλια και κροκοδειλικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι περιλαμβάνουν μια σειρά από αναρτήσεις κροκοδείλων.

Μοντεσσόρι-εμπνευσμένη μονάδα αλιγάτορα με δωρεάν εκτυπώσιμα και δραστηριότητες

Η μονάδα αλιγάτορα εμπνευσμένη από το Μοντεσσόρι με δωρεάν εκτυπώσιμα και δραστηριότητες περιλαμβάνει μια σειρά από αναρτήσεις αλιγάτορα.

Υπέροχο, πρακτικό, μεγαλύτερο από, λιγότερο από αλιγάτορα μαθηματικά

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεό μου με πρακτικά, περισσότερα από, λιγότερα από μαθηματικά αλιγάτορα, χρησιμοποιώντας μέρος του πακέτου δωρεάν συνδρομητών μας και ένα άλλο δωρεάν εκτυπώσιμο!

Δωρεάν εκτυπώσιμα είδη για τη χελώνα και δραστηριότητες για τις χελώνες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

Θα βρείτε συνδέσμους για το πακέτο δωρεάν χελωνών που είναι συνδρομητής μας, πολλά δωρεάν εκτυπώσιμα είδη για χελώνες και ιδέες για δραστηριότητες με χελώνες στα δωρεάν εκτυπώσιμα χελώνα μου και στις δραστηριότητες με τις χελώνες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Χρήσιμες αναρτήσεις ταξινόμησης ζώων

Όλες οι αναρτήσεις στη σειρά My Free Song και Εκπαιδευτικά Βίντεο

Δωρεάν τραγούδια για τις δεξιότητες και τις έννοιες – με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες

Δωρεάν Τραγούδια και Εκπαιδευτικά Βίντεο Ενότητας – με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες

Δωρεάν εποχιακά και εορταστικά τραγούδια – με σειρά ανά εποχή, ξεκινώντας με επιστροφή στο σχολείο τον Αύγουστο ή αρχές Σεπτεμβρίου

Δωρεάν αναρτήσεις πόρων βίντεο – με αλφαβητική σειρά με έντονες λέξεις

Όλες οι αναρτήσεις στη δωρεάν σειρά βίντεο για εκπαίδευση χαρακτήρων και ενσυνειδητότητα εδώ στο My Bits of Positivity Blog

Σημείωση: Είναι με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες.

Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα!

Deb - Υπογραφή

Μάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Ίνσταγκραμ, Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και YouTube. Όσο είστε εδώ, ελέγξτε το Κατάστημα Living Montessori Now.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply