Πολιτιστικές Δραστηριότητες Μοντεσσόρι

0
Πολιτιστικές Δραστηριότητες Μοντεσσόρι

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες Montessori είναι μερικές από τις αγαπημένες μου. Συνήθως περιλαμβάνουν τη γεωγραφία, την ιστορία, τη γενική επιστήμη, τη βοτανική και τη ζωολογία, τη μουσική και την τέχνη.

Πολιτιστικές Δραστηριότητες Μοντεσσόρι

Συμβουλές Homeschool για μια πολιτιστική περιοχή Montessori

Ακολουθώντας τις αρχές Montessori, μπορείτε να προσθέσετε δραστηριότητες σε ένα χαμηλό ράφι ή σε ράφια ομαδοποιημένα στην κατάλληλη περιοχή του προγράμματος σπουδών. Δεν χρειάζεται να έχετε το πλήρες πολιτιστικό πρόγραμμα σπουδών ή υλικό σχολικής ποιότητας.

Η Χριστίνα (2) στην πολιτιστική περιοχή του σχολείου μας, 1992

Χριστίνα (2) στον πολιτιστικό χώρο του homeschool μας, 1992

Για παράδειγμα, μόλις είχα το πλήρες σετ όμορφων, ξύλινων χαρτών λόγω της σχολής Μοντεσσόρι που είχα στο παρελθόν. Στο σπίτι μας, τα πολιτιστικά υλικά συμπιέστηκαν σε μερικά ράφια στο σπίτι μας και εναλλάσσονταν τακτικά. Επίσης, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες δεν είναι ορατές στη φωτογραφία επειδή τοποθέτησα τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες κοντά στις δραστηριότητες γραφής.

Πολιτιστικές Δραστηριότητες και Σύνδεσμοι

Έχω συμπεριλάβει συνδέσμους σε έναν αριθμό τοποθεσιών που έχουν χρήσιμες, δωρεάν πολιτιστικές δραστηριότητες Montessori ή/και άλμπουμ.

Ακολουθούν σύνδεσμοι προς ορισμένες τοποθεσίες με πολιτιστικές δραστηριότητες Μοντεσσόρι:

Μοντεσσόρι Πρωτοβάθμιος Οδηγός συμπεριέλαβε τα πολιτιστικά θέματα στο τμήμα της γλώσσας επειδή οι πολιτιστικές δραστηριότητες Μοντεσσόρι έχουν ένα σημαντικό γλωσσικό στοιχείο. Το Montessori Primary Guide έχει συζητήσεις για την τέχνη, τη μουσική και τον χορό, τη γεωγραφία, την ιστορία, τη βιολογική επιστήμη και τη φυσική επιστήμη.

Montessori Teachers Collective έχει δωρεάν διαδικτυακό πολιτιστικό πεδίο και ακολουθία για ηλικίες 3-12 και δωρεάν διαδικτυακά Great Lessons, χρονοδιαγράμματα και άλμπουμ ιστορίας και βιολογίας για ηλικίες 6-9 ετών.

Έχω ένα υπέροχο δωρεάν άλμπουμ Γεωγραφίας της American Montessori Society (AMS) από την Karen Tyler της KHT Μοντεσσόρι για όποιον εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο/λίστα αλληλογραφίας μου.

Μπορείς εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου εδώ.

Πολιτιστικές Δραστηριότητες Μοντεσσόρι

Φωτογραφίες σε κολάζ:

Η Montessori Materials διαθέτει δωρεάν υλικό με δυνατότητα λήψης στις πολιτιστικές περιοχές της γεωγραφία, ιστορία, επιστήμη, μουσική και τέχνη.

Κέντρο Μοντεσσόρι της Βόρειας Αμερικής έχει μια επισκόπηση της επιστήμης Montessori και αναρτήσεις για άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το Montessori World έχει δραστηριότητες στο εργόχειρο και ΜΟΥΣΙΚΗ.

Λεύκωμα Montessori έχει πλήθος πολιτιστικών δραστηριοτήτων με παρουσιάσεις.

Wikisori έχει ξεχωριστές κατηγορίες για πολιτιστικός και επιστήμημι.

Εταιρεία Μαγικής Κίνησης έχει πλήρες πρόγραμμα σπουδών Montessori και ηλεκτρονικά μαθήματα που σχετίζονται με τη μουσική και τις τέχνες.

Δεσποινίς Βαρβάρα έχει ιδέες μαθημάτων και συνδέσμους για τα Μεγάλα Μαθήματα.

Το Mont Home έχει μια σειρά από γεωγραφία και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η Montessori Mom έχει πολλά επιστημονικές δραστηριότητες.

Το My Montessori Journey έχει πολλές αναρτήσεις στο Montessori γεωγραφία, επιστήμηκαι τέχνη.

Το Montessori for Everyone έχει άρθρα σχετικά κουτιά ηπείρου, χάρτες γεωγραφίας και βοτανικήςκαι ιστορία συν δωρεάν πολιτιστικές λήψεις.

Έχω μια ανάρτηση με πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν διαδικτυακή πρόσβαση σε ολοκληρωμένο εύρος και ακολουθία Montessori από το Montessori Compass και το The Montessori Foundation.

Για περισσότερες δωρεάν πολιτιστικές δραστηριότητες με δυνατότητα λήψης, ανατρέξτε στην ανάρτησή μου Free Montessori Materials Online.

Έχω μια κατηγορία με τεράστιο αριθμό αναρτήσεων με πολιτιστικές δραστηριότητες.

Montessori Cultural Areas and Activities for Multi-Level Learning

Μπορείτε να βρείτε οργάνωση πολλών από τις πολιτιστικές αναρτήσεις μου στην ανάρτησή μου με θέμα «Πολιτιστικές περιοχές και δραστηριότητες Μοντεσσόρι για μάθηση πολλαπλών επιπέδων».

Δωρεάν πολιτιστικά βίντεο Montessori

Θα βρείτε πολλά πολιτιστικά βίντεο Montessori στην ανάρτησή μου “Δωρεάν πολιτιστικά βίντεο Montessori”.

Συνεργάτης Amazon:

Έχει το παιδί σας μια αγαπημένη πολιτιστική περιοχή;

Δείτε τις υπόλοιπες αναρτήσεις στη σειρά περιοχών του προγράμματος σπουδών Montessori εδώ:

Deb - Υπογραφή

Μάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Ίνσταγκραμ, Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και YouTube. Όσο είστε εδώ, ελέγξτε το Κατάστημα Living Montessori Now.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

Πολιτιστικές Δραστηριότητες Μοντεσσόρι

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply