Σώστε τον Πλανήτη με 3 Ιδέες για γιορτινά δώρα φιλικά προς τη Γη!

3
Σώστε τον Πλανήτη με 3 Ιδέες για γιορτινά δώρα φιλικά προς τη Γη!
Ένα τέλειο δώρο: ένα μονωμένο μπουκάλι νερού από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8

Αυτές τις γιορτές, γιατί να μην κακομάθετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στη λίστα δώρων σας με βιώσιμα, φιλικά προς τη γη δώρα που μπορούν να αγαπούν τώρα και για τα επόμενα χρόνια. Θα νιώσετε υπέροχα που αγοράζετε με συνείδηση ​​και θα εντυπωσιαστούν που ήσασταν τόσο σκεπτικός!

3 βιώσιμα δώρα διακοπών φιλικά προς τη Γη

Δεν κοίταξα περισσότερο από έναν από τους αγαπημένους μου πωλητές ειδών πεζοπορίας, REI Co-op, για να ξεκινήσετε την αναζήτηση των καλύτερων δώρων διακοπών για τη γη. Τι αξίζει η λίστα; Δείτε αυτά τα 3 απίθανα προϊόντα που θα φτιάξουν τον πλανήτη μας και χαμόγελο του παραλήπτη του δώρου σας 🙂

1. Μπουκάλι νερού REI Co-op Hydro Flask

Hydro Flask + REI Co-op, ένα ματς φτιαγμένο στον γήινο παράδεισο! Η REI συνεργάστηκε με την Hydro Flask, την καινοτόμο, μονωμένη εταιρεία φιαλών νερού, για να δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά REI Co-op με την ετικέτα Hydro Flask. Εξαιρεθείτε από τα πλαστικά μπουκάλια νερού μίας χρήσης και επιλέξτε υψηλής ποιότητας μπουκάλια από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8 ποιότητας τροφίμων που θα κρατούν τα ποτά σας ζεστά ή κρύα για ώρες. Προσωπικά, λατρεύω την έκδοση με καλαμάκι, καθώς είναι βολική για να πιείτε γουλιά στο αυτοκίνητο ενώ οδηγείτε στο μονοπάτι, και επίσης ιδανική για ποτό κατά την πεζοπορία. Διαπιστώνω ότι τα ανοιχτά μπουκάλια τείνουν να χύνονται ενώ κινούμαι.

Όπως είναι αναμενόμενο από τα φιλικά προς τη γη και τα φιλικά προς τον άνθρωπο προϊόντα Hydro Flask, αυτά τα μπουκάλια είναι χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, το Hydro Flask έχει ένα Διάρκεια Ζωής εγγύηση! Αυτή η αποκλειστική σειρά REI Co-op είναι διαθέσιμη μόνο στο REI.com.

2. Επαναχρησιμοποιήσιμη ψάθινη θήκη United by Blue Steel Creek

Ως μητέρα δύο μικρών αγοριών, τα καλαμάκια χρησιμοποιούνται τακτικά στο νοικοκυριό μας, και έχουμε διλήμματα με άχυρο: προτιμώ τα μπουκάλια νερού με καλαμάκια (βλ. παραπάνω!). τα παιδιά προτιμούν τα καλαμάκια από το να πίνουν από ένα φλιτζάνι. το μωρό μασάει τα χάρτινα καλαμάκια στα εστιατόρια και καταλήγει να τρώει μέρος από ένα καλαμάκι. και όλοι μισούμε τα πλαστικά καλαμάκια! (Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να αποφύγω το πλαστικό γενικά…ακόμα και τα επαναχρησιμοποιήσιμα πράγματα…περισσότερος λόγος για να αγαπήσετε αυτό το σετ από ανοξείδωτο χάλυβα).

Περιττό να πούμε ότι τα ζητήματα με το άχυρο έχουν πλέον λυθεί, με αυτό το υπέροχο κιτ που είναι ένα τέλειο δώρο για τις γιορτές. Επένδυση σε α Ψάθινο σετ United by Blue Steel Creek ήταν ένα αδιάφορο για την οικογένειά μας και απαραίτητο για όλους τους φιλόξενους γονείς και τους λάτρεις του άχυρου εκεί έξω! Ο κατασκευαστής, United by Blue, αφαιρεί ένα κιλό σκουπίδια από τους ωκεανούς και τις πλωτές οδούς του κόσμου μας κάθε φορά που πουλά ένα από τα προϊόντα του. Φοβερο!!

Θήκη United by Blue Straw: περιλαμβάνει 2 καλαμάκια από ανοξείδωτο χάλυβα, 1 καθαριστικό για άχυρα και 1 καλαμάκι σιλικόνης

Μέσα στη θήκη μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά καλαμάκια (5), καθώς και τη βούρτσα καθαρισμού και το καθαριστικό για άχυρα

United by Blue καλαμάκια και θήκη

Η United by Blue αφαιρεί ένα κιλό σκουπίδια από τους ωκεανούς και τις πλωτές οδούς του κόσμου μας για κάθε προϊόν που πωλείται! Τους αγαπώ!

Θέλετε να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο τη United by Blue; Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Όταν αγοράζετε αυτό το σετ για ένα δώρο διακοπών, θα νιώσετε εξίσου καταπληκτικά με τον παραλήπτη του δώρου, γνωρίζοντας πώς βοηθήσατε προσωπικά το περιβάλλον με αυτήν την αγορά. 15,00 $, REI.com.

3. REI Co-op Stuff Travel Duffel

Τώρα που η οικογένεια Hiking Lady χρησιμοποιεί τακτικά το Thule Force XT L Roof Box πάνω από το Jeep, έχουμε γίνει ειδικοί στις τσάντες duffel. Λατρεύω τις τσάντες duffel που είναι ελαφριές, τοποθετούνται στην τσέπη τους και είναι αρκετά ανθεκτικές για εξοπλισμό πεζοπορίας και κατασκήνωσης.

Γιατί αυτή η τσάντα κέρδισε μια πρώτη θέση στον φιλικό προς τη γη οδηγό δώρων διακοπών; Αυτή η τσάντα ταξιδιού είναι κατασκευασμένη από υλικά που πληρούν τα κριτήρια bluesign! Μου αρέσει! Τι σημαίνει ούτως ή άλλως μια πιστοποίηση υλικών bluesign; Με απλά λόγια, η εταιρεία που κατασκεύασε αυτό το προϊόν (στην προκειμένη περίπτωση, η REI Co-op) έκανε επίπονα βήματα για να διασφαλίσει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προϊόν είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Φοβερό ε!;! 34,95 $, REI.com

τσάντα bluesign

REI Co-op Travel Duffel – πληροί τα κριτήρια bluesign για τα περισσότερα από τα υλικά του!

REI Co-op Travel Duffel

REI Co-op Travel Duffel – πράγματα μέσα του! Λατρεύω το πόσο συσκευασμένο είναι.

Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη περίοδο διακοπών. Καλή προσφορά δώρων και χαρούμενες διαδρομές!

Γνωστοποίηση: Η Hiking Lady λαμβάνει περιστασιακά προϊόντα ή υπηρεσίες από εταιρείες δωρεάν ή με κόστος για λόγους αναθεώρησης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να λάβει ένα μικρό ποσοστό πωλήσεων εάν αγοραστεί ένα προϊόν. Όπως πάντα, οι εταιρείες των οποίων τα προϊόντα υπόκεινται σε έλεγχο ΔΕΝ επιτρέπεται να ασκούν δημιουργικό ή συντακτικό έλεγχο στο περιεχόμενο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply