Τα καλύτερα βιβλία ωκεανού για παιδιά

0

Η μονάδα μας στον ωκεανό ήταν η αγαπημένη! Είναι προφανώς χρήσιμο ότι το Σαν Ντιέγκο είναι μια πόλη των ωκεανών, αλλά μια ωκεάνια μονάδα είναι υπέροχη όπου κι αν ζείτε. Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά βιβλία για τον ωκεανό. Θα μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου.

The Best Ocean Books for Kids

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Απλώς επιλέξτε βιβλία με βάση την ηλικία του παιδιού σας και το τι πιστεύετε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Σας συνιστώ να ελέγξετε τη λειτουργία “Κοιτάξτε μέσα στο βιβλίο” στο Amazon και να διαβάσετε κριτικές εκεί. Ένα άλλο μέρος για να μάθετε για ένα βιβλίο είναι YouTube. Μπορείτε συνήθως να δείτε ολόκληρο το βιβλίο εκεί. Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, φροντίστε να το ελέγξετε Βιβλιοθήκη για εξαιρετικές τιμές και δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Τα φιλικά προς το Montessori βιβλία χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικονογραφήσεις. Δεν έχουν ζώα που μιλάνε ή πολλή φαντασία. Αλλά πολλά βιβλία που έχουν φαντασία και ζώα που μιλάνε είναι υπέροχα βιβλία και μου αρέσει να τα μοιράζομαι με παιδιά που κατανοούν τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Συνήθως έχω την πλειονότητα των βιβλίων φιλικών προς τον Μοντεσσόρι για ένα θέμα, αλλά συμπεριλαμβάνω μια ποικιλία βιβλίων που μπορεί να μην είναι βιβλία σε στυλ Μοντεσσόρι, αλλά είναι απλά πολύ διασκεδαστικά ή είναι κλασικά βιβλία που θεωρώ σημαντικό μέρος του πολιτιστικού γραμματισμού.

Αγαπημένα βιβλία Ocean για παιδιά

Αγαπημένα βιβλία Ocean για μωρά και νήπια

Αυτό είναι πέρα ​​από ένα αγαπημένο! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό σε αυτήν την ανάρτηση.

Καλάθι και ράφια βιβλίων Montessori με δραστηριότητες με θέμα τον ωκεανό

Καλάθι και ράφια βιβλίων Montessori με δραστηριότητες με θέμα τον ωκεανό

Ακολουθούν βιβλία που απολαύσαμε για τη μονάδα μας στον ωκεανό! Έχω ανακαλύψει ότι τα νήπια αγαπούν ακόμη και μερικά από τα μεγάλα βιβλία αναφοράς που προορίζονται για μεγαλύτερα παιδιά. Διασκεδάζουμε κοιτάζοντας τις εικόνες και προσαρμόζοντας τις λέξεις όπως χρειάζεται. Συχνά βρίσκω ακόμη και τους πιο μικρούς να κοιτάζουν μόνοι τους τα μεγάλα βιβλία.

Έχω πάντα διαθέσιμα σχετικά βιβλία σε μια ενότητα. Στο επάνω ράφι, έχω τον Steve Jenkins Κάτω Κάτω Κάτω (ένα καταπληκτικό βιβλίο και ένα από τα πολύ αγαπημένα βιβλία της Zoey), Το Μεγάλο Βιβλίο του Μπλε (υπέροχο!), και Ocean: a Photicular Boεντάξει (δείτε παρακάτω).

Στη δεξιά πλευρά του ραφιού ( βιβλίο στο α ξύλινη θήκη βιβλίων μαγειρικής), έχω το National Geographic Kids Ultimate Oceanpedia (υπέροχες φωτογραφίες και ένα υπέροχο βιβλίο αναφοράς!).

Ocean Animal Sensory Bottle with Ocean: A Photicular Book

Ocean Animal Sensory Bottle with Ocean: A Photicular Book

Ocean: A Photicular Book ήταν ένα Νιου Γιορκ Ταιμς μπεστ σέλερ. Είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό βιβλίο για πολλές ηλικίες για να το δείτε με εικόνες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Photicular για να κάνουν κάθε εικόνα σαν μια ταινία 3-D στη σελίδα. Λέει επίσης για κάθε ζώο του ωκεανού, συμπεριλαμβανομένων ζωτικών στατιστικών όπως το μέγεθος, ο βιότοπος, η περιοχή, η διατροφή, η διάρκεια ζωής στην άγρια ​​φύση και οι απειλές.

Καλάθι βιβλίων Montessori με βιβλία για μια μονάδα ωκεανού

Καλάθι βιβλίων Montessori με βιβλία για μια μονάδα ωκεανού

Έχω ένα καλάθι βιβλίων δίπλα στο ράφι με μια ποικιλία από ωκεάνια βιβλία φιλικά προς τη Μοντεσσόρι. Κοιτάξτε εδώ για περισσότερα μη μυθοπλαστικά βιβλία ωκεανού αν δεν έχω ακόμα συνδεδεμένο το βιβλίο που σας ενδιαφέρει.

Ocean: A Peek-Through Picture Book είναι ένα νέο και υπέροχο βιβλίο με εικόνες

από την Britta Teekentrup! Το κείμενό του με ομοιοκαταληξία, οι όμορφες εικονογραφήσεις και οι αποκοπές του το καθιστούν εξαιρετικό βιβλίο για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών.

Εκσυγχρονίζω: Ανατομία Ωκεανού μόλις δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2020… και είναι υπέροχο! Αγαπημένο όλων των εγγονιών μου!

Όλα τα εγγόνια μου ΑΓΑΠΟΥΝ αυτό το βιβλίο (και ολόκληρη τη σειρά)!

Καλάθι βιβλίων με βιβλία φαντασίας για μια μονάδα ωκεανού

Καλάθι βιβλίων με βιβλία μυθοπλασίας για μια μονάδα ωκεανού

Έχω ένα άλλο καλάθι βιβλίων με βιβλία μυθοπλασίας για μια μονάδα ωκεανού. Δείτε εδώ για περισσότερα βιβλία μυθοπλασίας για τον ωκεανό αν δεν έχω ακόμα συνδεδεμένο το βιβλίο που σας ενδιαφέρει.

Δεν είμαι ψάρι! είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά που γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και απολαμβάνουν ανόητες ιστορίες. Υπάρχουν πραγματικά αρκετά γεγονότα σε αυτό το βιβλίο.

Περισσότεροι πόροι και δραστηριότητες του ωκεανού

Free Ocean Printables and Montessori-Inspied Ocean Activities

Δωρεάν εκτυπώσιμα είδη ωκεανού και ωκεανικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι

ΠΑΚΕΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ MONTESSORI – ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Montessori-Inspired Ocean Pack

Μη χάσετε τα θεματικά μηνιαία πακέτα μας! Θα λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης για τη βιβλιοθήκη συνδρομητών Living Montessori Now με το τρέχον πακέτο και όλα τα προηγούμενα μηνιαία πακέτα, εάν εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now!

Ελπίζω να διασκεδάσετε τόσο πολύ με το θέμα του ωκεανού όσο εμείς με το δικό μας! 🙂

Deb - Υπογραφή
Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

ο Μοντεσσόρι στο σπίτι! eBook και Μοντεσσόρι στο σπίτι! Το eBook and Materials Bundle είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ πόροι! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ. Αγοράστε τα στο Κατάστημα Living Montessori Now.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply