Τα καλύτερα βιβλία Apple για παιδιά

0

Λατρεύω μια μονάδα μήλου το φθινόπωρο … ή μια μίνι μονάδα μήλου … ή μερικά βιβλία και δραστηριότητες με το apple ως μέρος μιας γενικής ενότητας πτώσης. Όσο κι αν είναι χρησιμοποιημένα, μου αρέσουν τα apple βιβλία για παιδιά! Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου.

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Απλώς επιλέξτε βιβλία με βάση την ηλικία του παιδιού σας και το τι πιστεύετε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Σας συνιστώ να ελέγξετε τη λειτουργία “Κοιτάξτε μέσα στο βιβλίο” στο Amazon και να διαβάσετε κριτικές εκεί. Ένα άλλο μέρος για να μάθετε για ένα βιβλίο είναι YouTube. Μπορείτε συνήθως να δείτε ολόκληρο το βιβλίο εκεί. Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, φροντίστε να το ελέγξετε Βιβλιοθήκη για εξαιρετικές τιμές και δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Τα φιλικά προς το Montessori βιβλία χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικονογραφήσεις. Δεν έχουν ζώα που μιλάνε ή πολλή φαντασία. Αλλά πολλά βιβλία που έχουν φαντασία και ζώα που μιλάνε είναι υπέροχα βιβλία και μου αρέσει να τα μοιράζομαι με παιδιά που κατανοούν τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Συνήθως έχω την πλειονότητα των βιβλίων φιλικών προς τον Μοντεσσόρι για ένα θέμα, αλλά συμπεριλαμβάνω μια ποικιλία βιβλίων που μπορεί να μην είναι βιβλία σε στυλ Μοντεσσόρι, αλλά είναι απλά πολύ διασκεδαστικά ή είναι κλασικά βιβλία που θεωρώ σημαντικό μέρος του πολιτιστικού γραμματισμού.

Αγαπημένα βιβλία Apple για παιδιά

Αυτό είναι το αγαπημένο βιβλίο με τα μήλα των μικρών εγγονιών μου… το λατρεύουν και είναι φιλικό προς το Montessori!

Αυτό είναι ένα επιτραπέζιο βιβλίο, αλλά το περιεχόμενο είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Καλάθι βιβλίων και ράφια Montessori με δραστηριότητες με θέμα το μήλο

Καλάθι βιβλίων και ράφια Montessori με δραστηριότητες με θέμα το μήλο

Έχω πάντα διαθέσιμα σχετικά βιβλία σε μια ενότητα. Στο επάνω ράφι, έχω Πώς μεγαλώνουν τα μήλα; από την Betsy Maestro και Μήλα από την Gail Gibbons. Πώς μεγαλώνουν τα μήλα; από την Betsy Maestro έχει αρκετά εμπεριστατωμένες πληροφορίες για τον κύκλο ζωής της Apple. Συνιστάται για ηλικίες 4-8 ετών. Έχω συχνά ένα βιβλίο της Gail Gibbons ως μέρος της μονάδας μας. Το apple book της είναι ένα άλλο υπέροχο βιβλίο φιλικό προς τη Montessori για παιδιά 4-8 ετών με πολλές κατανοητές πληροφορίες.

Στη δεξιά πλευρά του ραφιού (βιβλίο στο α ξύλινη θήκη βιβλίων μαγειρικής), έχω το φοβερό I Spy: An Alphabet in Art. Έχει μεγάλη ποικιλία από πίνακες, αλλά μου αρέσει που η φωτογραφία εξωφύλλου (η σελίδα που έχω ανοίξει) είναι η συναρπαστική Γιος του Ανθρώπου από τον σουρεαλιστή καλλιτέχνη René Magritte! Το βιβλίο προτείνεται για ηλικίες 4-8 ετών, αλλά μου αρέσει να το προσαρμόζω ακόμη και για νήπια. Εκτύπωσα επίσης και συμπεριέλαβα ένα καβαλέτο με Νεκρή φύση με μήλα του Paul Cezanne.

Καλάθι βιβλίων με βιβλία με θέμα τη Apple

Καλάθι βιβλίων με βιβλία με θέμα τη Apple

Έχω ένα καλάθι βιβλίων δίπλα στο ράφι με μια ποικιλία από βιβλία μήλων. Πολλά (ειδικά τα μη φανταστικά βιβλία είναι βιβλία φιλικά προς τον Μοντεσσόρι με ρεαλιστικές εικόνες και ιστορίες). Δείτε εδώ για περισσότερα βιβλία Apple για παιδιά για να δείτε νέα βιβλία όταν εκδοθούν.

Απλό κείμενο με τις υπέροχες φωτογραφίες του National Geographic!

Καθαρίστε φωτογραφίες με απλό, κατανοητό κείμενο.

Κλάσματα μήλων Το (Rookie Read-About Math) της Donna Townsend είναι ένα βιβλίο φιλικό προς το Montessori και είναι πολύ απλό στην κατανόηση. Στο Amazon, συνιστάται για ηλικίες 6-8 ετών, αν και ακόμη και μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να κατανοήσουν τις περισσότερες έννοιες.

Κλάσματα μήλων του Jerry Pallotta δεν είναι βιβλίο σε στυλ Μοντεσσόρι, αφού τα ξωτικά δείχνουν πώς να χωρίζουν τα μήλα σε κλάσματα. Συνιστάται για ηλικίες 4-8 ετών, επομένως θα πρέπει να αποφασίσετε εάν το παιδί σας 4 ή 5 ετών θα είναι έτοιμο για αυτό. Θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες στο βιβλίο – ακόμη και για ποικιλίες μήλων. Το βιβλίο φαίνεται να έχει εξαντληθεί, επομένως ένα νέο βιβλίο είναι ακριβό. Πήρα ένα μεταχειρισμένο βιβλίο, το οποίο είχε λογική τιμή.

Ένα υπέροχο βιβλίο της Gail Gibbons, φιλικό προς το Montessori, με πληροφορίες για μια μηλιά όλο το χρόνο στο πλαίσιο της ιστορίας ενός αγοριού που ονομάζεται Arnold.

Όμορφες εικονογραφήσεις με ιστορία της ζωής του Johnny Appleseed γραμμένη σε ποίηση με θρησκευτικό μήνυμα.

Όχι ένα βιβλίο σε στυλ Μοντεσσόρι, αλλά ένα διασκεδαστικό κλασικό βιβλίο με ομοιοκαταληξία και μέτρηση.

Προφανώς δεν είναι ένα βιβλίο σε στυλ Μοντεσσόρι, αλλά ένα τόσο διασκεδαστικό βιβλίο μέτρησης!

Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο με το Montessori Continents Globe

Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο με το Montessori Continents Globe

Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο ήταν ένα διασκεδαστικό μέρος της Apple μονάδας μας! Δεν είναι ένα βιβλίο σε στυλ Μοντεσσόρι, αλλά είναι ένας διασκεδαστικός, ιδιότροπος τρόπος να προσθέσουμε λίγη γεωγραφία στη μονάδα μας. Υπάρχει ένας παγκόσμιος χάρτης στο πίσω μέρος του βιβλίου. Μου αρέσει να προσθέσω την υδρόγειο ηπείρων Montessori για παιδιά προσχολικής ηλικίας και μια πιο λεπτομερή υδρόγειο για παιδιά δημοτικής ηλικίας.

Μπορείτε να δείτε την ανοησία του βιβλίου σε αυτό το μέρος για την Αγγλία: «Hitch a ride to England. Κάντε τη γνωριμία μιας αγελάδας. Θα καταλάβετε ότι είναι μια αγγλική αγελάδα από τους καλούς τρόπους και τη γοητευτική προφορά της. Ρωτήστε αν μπορείτε να δανειστείτε ένα ή δύο φλιτζάνια γάλα. Ακόμα καλύτερα, φέρτε ολόκληρη την αγελάδα μαζί σας για τα πιο φρέσκα δυνατά αποτελέσματα.» Το βιβλίο προτείνεται για παιδιά προσχολικής ηλικίας έως τη 2η τάξη.

Περισσότεροι πόροι της Apple

Δωρεάν εκτυπώσιμα και δραστηριότητες της Apple για μια μονάδα Apple εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι

ΠΑΚΕΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ MONTESSORI – ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δωρεάν εκτυπώσιμα και δραστηριότητες της Apple για μια μονάδα Apple εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι

Μη χάσετε τα θεματικά μηνιαία πακέτα μας! Θα λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης για τη βιβλιοθήκη συνδρομητών Living Montessori Now με το τρέχον πακέτο και όλα τα προηγούμενα μηνιαία πακέτα, εάν εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now!

Καλή ανάγνωση! 🙂

Deb - Υπογραφή
Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε τη χάρη και την ευγένεια eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

ο Μοντεσσόρι στο σπίτι! eBook και Μοντεσσόρι στο σπίτι! Το eBook and Materials Bundle είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ πόροι! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ. Αγοράστε τα στο Κατάστημα Living Montessori Now.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply