Το παιδί σας προσχολικής ηλικίας έχει αυτό το υπέροχο πολυπολιτισμικό παιδικό βιβλίο;

0

Αυτό το βιβλίο προτείνεται για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, αλλά μακάρι κάθε παιδί προσχολικής ηλικίας να είχε ένα αντίγραφό του. Είναι ένα πραγματικά υπέροχο πολυπολιτισμικό παιδικό βιβλίο που μπορεί να μεγαλώσει μαζί με το παιδί σας.

Το παιδί σας προσχολικής ηλικίας έχει αυτό το υπέροχο πολυπολιτισμικό παιδικό βιβλίο;

Η ανάρτησή μου για τον σεβασμό της διαφορετικότητας εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι λέει γιατί είναι τόσο σημαντικό να μιλάμε με παιδιά για τη φυλή από την ηλικία των 3 ετών. Και ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε να μιλάτε είναι μέσα από θετικά πολυπολιτισμικά βιβλία.

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Ποιο είναι το βιβλίο που προτείνω σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έως 8 ετών; Του Τα Χρώματα μας από την Κάρεν Κατς. Τα Χρώματα μας γιορτάζει τη διαφορετικότητα με την όμορφη παλέτα αποχρώσεων του καφέ.

Τα Χρώματα μας είναι ένα βιβλίο φιλικό προς τους Μοντεσσόρι για ένα 7χρονο κορίτσι που ονομάζεται Λένα. Η μητέρα της Λένα την πηγαίνει σε μια βόλτα στη γειτονιά για να επικεντρωθεί σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ προτού η Λένα ζωγραφίσει μια αυτοπροσωπογραφία.

Μου αρέσει που το βιβλίο χρησιμοποιεί πολλές νόστιμες εικόνες φαγητού για να περιγράψει χρώματα, όπως η φίλη της Λένα, η Σόνια, που έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα όπως το κρεμώδες φυστικοβούτυρο ή η φίλη της Ιζαμπέλα, η οποία είναι «καφετί σοκολάτα, όπως τα cupcakes που είχαμε για τα γενέθλιά της». Μετά τη βόλτα, η Λένα ζωγραφίζει όλους τους ανθρώπους που είδε σε πολλές όμορφες αποχρώσεις του καφέ: «Τα χρώματα μας!»

Απολαμβάνοντας ένα αγαπημένο βιβλίο: The Colors of Us

Απολαμβάνοντας ένα αγαπημένο βιβλίο: The Colors of Us

Δεν πήρα το βιβλίο μέχρι που η 5χρονη εγγονή μου, Zoey, έγινε 4 ετών, αν και θα το λάτρευε και στα 3 της. Ήταν ένα από τα αγαπημένα βιβλία της Zoey από τότε που διαβάσαμε την ιστορία μαζί.

Βιβλίο Κοινή χρήση των χρωμάτων μας

Βιβλίο Κοινή χρήση των χρωμάτων μας

Η Zoey της αρέσει να μοιράζεται τα αγαπημένα της βιβλία. Εδώ, δείχνει Τα Χρώματα μας στον ξάδερφό της, Κάλεμπ, όταν εκείνος ήταν 15 μηνών και στην αδερφή της, Σοφία, όταν ήταν 18 μηνών. Παρόλο που το βιβλίο δεν έχει σχεδιαστεί για νήπια, χαίρομαι πάντα να βλέπω θετικές ιδέες να μοιράζονται!

Βιβλίο The Colors of Us με χρωματιστά μολύβια σε τόνους δέρματος

Βιβλίο The Colors of Us με χρωματιστά μολύβια σε τόνους δέρματος

έχω χρωματιστά μολύβια στον τόνο του δέρματος για να χρησιμοποιήσουν τα εγγόνια μου για σχέδιο και χρωματισμό. (Αν αναρωτιέστε, αυτό είναι το μολυβοθήκη φαίνεται στη φωτογραφία.) έχω κι εγώ πολυπολιτισμικούς δείκτες και κραγιόνια διαθέσιμος. Η ανάμειξη του χρώματος για να φτιάξετε την απαραίτητη απόχρωση του καφέ είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να εστιάσετε στους τόνους του δέρματος.

Αυτό το βιβλίο είναι επίσης μια υπέροχη επέκταση για εργασία με βαθμολόγηση αποχρώσεων χρώματος στο πλαίσιο χρώματος Montessori 3 (το οποίο μπορείτε αγορά ή φτιάξτε το δικό σας)!

Άλλα αγαπημένα πολυπολιτισμικά βιβλία για τη συζήτηση για τη φυλή με μικρά παιδιά

Αλλά δεν περιμένω να εισαγάγω θετικές στάσεις απέναντι σε άλλες φυλές Τα Χρώματα μας. Ξεκινάω με το υπέροχο Global Babies επιτραπέζιο βιβλίο (ιδανικό ακόμα και για μικρά μωρά). Στο Amazon, αναφέρεται ως για ηλικίες 2-3 ετών, αν και συνιστώ πραγματικά να το έχετε ως ένα από τα πρώτα βιβλία του μωρού σας.

Είναι ένα επιτραπέζιο βιβλίο φιλικό προς το Montessori με όμορφες φωτογραφίες μωρών σε όλο τον κόσμο από το Global Fund for Children. Τώρα είναι πολλά Παγκόσμιο Ταμείο για Παιδικά Βιβλία. Αυτά που έχω δει είναι όλα καταπληκτικά!

Ένα βιβλίο που μου αρέσει ιδιαίτερα, ξεκινώντας από την ηλικία των 2 ετών, είναι Όποιος κι αν είσαι. Όποιος κι αν είσαι είναι μια απλή εισαγωγή στην ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί σε όλο τον κόσμο, αλλά είμαστε ίδιοι με τους πιο σημαντικούς τρόπους. Συνιστάται για ηλικίες 4-7, αν και νομίζω ότι είναι καλύτερο για ηλικίες 2-5. Είναι ένα βιβλίο φιλικό προς τη Μοντεσσόρι, εκτός από τις μη ρεαλιστικού μεγέθους (και βρίσκονται στο διάστημα) εικόνες ανθρώπων που εμφανίζονται με την υδρόγειο.

Όλα τα χρώματα που είμαστε/Todos los colores de nuestra piel: The Story of How We Get Our Skin Color/La historia de por qué tenemos diferentes colores de piel γιορτάζει την ποικιλία των χρωμάτων του δέρματος. Αυτό το φιλικό προς το Montessori βιβλίο είναι πλούσιο σε πληροφορίες και είναι γραμμένο και στα αγγλικά και στα ισπανικά. Είναι υπέροχο για πολυπολιτισμικές μελέτες και βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν γιατί έχουμε το χρώμα του δέρματος που έχουμε. Συνιστάται για ηλικίες 3-6 ετών.

Ολοι είναι ευπρόσδεκτοι είναι ένα υπέροχο βιβλίο ένταξης… ιδανικό για ειρηνικές τάξεις. Αυτό το βιβλίο φιλικό προς το Montessori συνιστάται για ηλικίες 4-8 ετών. Θα ήθελα πολύ να δω τάξεις σε όλο τον κόσμο να μοιράζονται αυτό το βιβλίο με τους μαθητές τους. Μπορεί να θέλετε να το έχετε και για το σπίτι σας.

Αγαπημένα Βιβλία Μαύρης Ιστορίας για παιδιά

Ενημέρωση: Θα βρείτε πολλά, πολλά πολυπολιτισμικά παιδικά βιβλία σε αυτήν την ανάρτηση: Αγαπημένα βιβλία ιστορίας μαύρων για παιδιά

Περισσότεροι Πολυπολιτισμικοί Πόροι

Σεβασμός στη διαφορετικότητα εμπνευσμένος από τη Μοντεσσόρι

Ελπίζω να βρήκατε μερικούς χρήσιμους πόρους για θετικές συζητήσεις σχετικά με τον αγώνα! 🙂

Deb - Υπογραφή
Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο - Πώς να διδάξετε τη χάρη και την ευγένεια eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

ο Μοντεσσόρι στο σπίτι! eBook και Μοντεσσόρι στο σπίτι! Το eBook and Materials Bundle είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ πόροι! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς εδώ. Αγοράστε τα στο Κατάστημα Living Montessori Now.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply